123-118 54 95
Blågula Korset delar ut utmärkelse

Vi belönar de som hjälper svenskar utsatta för rasism och diskriminering!

Nu ger vi en gåva tillbaka till alla Blågula Korsets generösa bidragsgivare och de som har gjort något extra för att hjälpa svenskar som utsätts för rasism och diskriminering.

Vi delar ut en fin medalj till alla som har bidragit med mer än 5 000 kronor eller som verkligen har gjort en insats för de utsatta svenskar vi har valt att hjälpa. Med denna fina lilla medalj vill vi på Blågula Korset visa att ni är speciella och ni kan verkligen bära den med stolthet.

Utan alla ni som har gett oss gåvor hade vi inte kunnat hjälpa utsatta svenskar. Vi hade bland annat inte kunna hjälpa förnedringsrånade Kenny Friberg, Stefan och hans familj med matkasse, ge en utsatt kvinna ett boende, pensionären Monica med en obetald faktura eller den 91 åriga damen Anna med att fixa sina tänder. Alla dessa människor och så många fler har fått hjälp av oss tack vare er som donerar och alla er som hjälper till med volontärarbetet.

Hjälp till du också!

Ingen annan hjälporganisation bryr sig om de svenskar som varje dag utsätts för diskriminering och rasism just på grund av att det är svenskar – så därför gör vi det!

Vill du också visa att du ställer upp för utsatta landsmän sätt in en gåva på
Swish: 123 118 54 95. För fler betalningsmöjligheter se hemsidan.

Tusen tack för ert generösa stöd och hjälpinsatser!