Tack Blågula Korset

Tackbrev från äldre dam

I februari detta år hörde en äldre dam av sig till oss och ville ha hjälp med att betala en dyr tandläkarräkning. Hon hade under flera års tid haft väldigt ont i sina tänder men hade på grund av dåliga ekonomi inte haft råd att laga tänderna. Vi på Blågula Korset beslutade att vi skulle hjälpa kvinnan att betala räkningen för det viktiga ingreppet.

Vi skrev om denna dam i två tidigare inlägg. Läs dessa nedan;

Första inlägget när hon hörde av sig, läs här.
Andra inlägget när vi hade hjälpt henna, läs här.

Igår mottog vi ett meddelande från damen

“Hej! Mitt namn är Anna Ramstedt och jag vill tacka blågula korsets givare.
Efter många års värk i tänderna fick jag hjälp av er att betala tandläkarkostnader.
Jag är så tacksam och önskar all Guds välsignelse till er och dem ni hjälper.”

Kan du hjälpa till?

Det finns fler utsatta äldre som behöver hjälp, känner du till någon som behöver vår hjälp så hör av dig till oss! Eller om du kan bidra med en gåva till arbetet med utsatta äldre så swisha en gåva direkt till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad!