123-118 54 95
Tack Blågula Korset

Tackbrev från äldre dam

I februari detta år hörde en äldre dam av sig till oss och undrade försynt om vi möjligen kunde hjälpa henne med ett tandläkarbesök. Hon hade under flera års tid haft väldigt ont i sina tänder men hade på grund av dålig ekonomi inte haft råd att laga dem. Vi på Blågula Korset beslutade att vi skulle hjälpa kvinnan att betala räkningen för det viktiga ingreppet.

Vi skrev om denna dam i två tidigare inlägg. Läs dessa nedan;

Första inlägget när hon hörde av sig, läs här.
Andra inlägget när vi hade hjälpt henna, läs här.

Igår mottog vi ett meddelande från damen

“Hej! Mitt namn är Anna Ramstedt och jag vill tacka Blågula Korsets givare.
Efter många års värk i tänderna fick jag hjälp av er att betala tandläkarkostnader.
Jag är så tacksam och önskar all Guds välsignelse till er och dem ni hjälper.”

Kan du hjälpa till?

Det finns många fler utsatta äldre som behöver hjälp. Känner du till någon så hör av dig till oss. Vill du kanske bidra med en gåva till vårt hjälparbete? Swisha en gåva direkt till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad!