123-343 23 25
Tack Blågula Korset

Anna, 91 har inte råd med tandvårdsundersökning

Idag så hörde en kvinna av sig till oss via epost. Hon skrev att hennes mor, Anna, behövde tandvård men inte hade tillräckligt med pengar för att ens gå på en undersökning.

Anna är 91 år och är änka och fattigpensionär. Utan något stöd eller förståelse från myndigheterna så fick hon sin dotter att maila oss, självklart skulle vi hjälpa Anna. Vi ringde upp henne och talade med den rara lilla damen och skickade över pengar så det räcker till en undersökning till att börja med.

Kan du hjälpa till?

Det finns fler fattigpensionärer som behöver hjälp, känner du till någon som är utsatt så hör av dig till oss! Kan bidra med en gåva till arbetet med bland annat fattigpensionärer som behöver tandvård så swisha en gåva direkt till 123-118 54 95.