123-343 23 25
Tack Blågula Korset

Anna 91 får fullständig tandvård

Den 91 åriga damen som hörde av sig till oss på Blågula Korset i början av februari för att få hjälp med en tandvårdsundersökning får nu hjälp igen. Läs här om vår förra hjälp till damen.

Damen som under många år haft ont i sina tänder men inte haft råd att gå till tandläkaren, genomförde undersökningen som vi betalade och fick veta vad det var hon skulle behöva för tandvård, bland annat två rotfyllningar.

Damens dotter hörde då av sig till oss igen för att få hjälp att betala för detta dyra ingrepp. Självklart så ska vi hjälpa denna dam och bidrar därför med en summa på 5000 kronor som delhjälp till detta ingrepp.

Kan du hjälpa till?

Det finns fler fattigpensionärer som behöver hjälp, känner du till någon som är utsatt så hör av dig till oss! Kan du bidra med en gåva till arbetet med bland annat fattigpensionärer som behöver tandvård så swisha en gåva direkt till 123-118 54 95.