123-118 54 95

Tackbrev till Blågula Korset

Vi fick ett väldigt fint tackbrev från Monica 70 år:

Idag såg jag på min telefon att ni betalat hela min faktura på 4950 kronor. Jag känner en sådan oerhörd tacksamhet att det finns människor som ni som hjälper de som inte klarar allt fullt ut. Det är svårt att sätta ord på mina känslor just nu. Egentligen är det märkligt att människor som arbetat ett helt yrkesliv och lite till ska hamna i situationer som min, men så är det tyvärr i dag.
Men idag är min lyckodag, tack än en gång för hjälpen!

MVH Monica

Monica vill flytta från sin centrala stora tvåa i Linköping – hyresrätt – till sin hemstad Norrköping, och tacksamt tar emot tips.

Vi på Blågula Korset blir lika glada och varma i hjärtat som Monica, när vi får möjlighet att göra skillnad. Det är tack vare era bidrag där 100% går till de som behöver hjälp av olika slag. Vi gör självklart en undersökning av de hjälpsökande, vad som hänt och varför de hamnat där de hamnat, så de generösa gåvor som vi får in verkligen förmedlas till de allra mest behövande.

Kan du hjälpa till?

Det finns fler utsatta svenskar som behöver hjälp, känner du till någon som behöver vår hjälp så hör av dig till oss! Eller om du kan bidra med en gåva till arbetet med utsatta svenskar så swisha en gåva direkt till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad!