123-118 54 95

Tacksam kvinna i Halmstad “ni är verkligen änglar” erbjuder kläder tillbaka

Blågula Korset hjälpte nyligen en kvinna i Halmstad med en matkasse som hon blev otroligt tacksam över: “ni är verkligen änglar”. För att visa det ännu mer påtagligt erbjuder hon i sin tur kläder till någon eller några kvinnor som har det ekonomiskt tufft. Hon har nämligen kläder i storlek s och m som blivit för små för henne. Är du i stort behov av kläder, eller känner du någon som är? Givetvis är det en fördel om du kan hämta kläderna i Halmstad, men vi kan väl se hur vi kan lösa det hela beroende på hur många som hör av sig till kontakt@blagulakorset.se. Skriv gärna “Kläder för kvinna i Halmstad” i rubriken.

Kan du hjälpa till?

Det finns många fler utsatta svenskar som behöver hjälp. Känner du till någon så hör av dig till oss. Eller om vill du bli en av våra volontärer. Skriv till kontakt@blagulakorset.se. Vill du hellre bidra med en gåva till vårt hjälparbete? Swisha då en gåva direkt till 123-118 54 95, eller om du föredrar kortbetalning kan du göra det HÄR. Ditt bidrag gör skillnad!