123-118 54 95

Anna kan nu påbörja sin akuta tandvård tack vare ER!

Kära vänner och stödjare av Blågula Korset, 🌟

Tack! Ert generösa stöd har redan gjort en verklig skillnad. Tack vare er har vi kunnat hjälpa Anna, en modig kvinna som kämpat mot ojämlikheter i vården. Trots att hon utsatts för misshandel och står inför höga tandvårdskostnader på grund av skörhet orsakad av långvarig medicinering, har er omtänksamhet och generositet gett henne en ny chans. 💖

Det är med djup tacksamhet vi meddelar att tack vare era donationer på 5 000 kronor, kan Anna nu få den vård hon så desperat behöver. i ett första skede. Men det här är bara början. Varje bidrag, stort som smått, bidrar till att vi kan fortsätta vår mission att vara ett ljus i mörkret för svenskar som annars skulle bli lämnade utanför. 🙏

Blågula Korset strävar efter att erbjuda hjälp och hopp till svenskar som känner sig övergivna av samhället. Det är tack vare er, våra givare och medlemmar, som vårt arbete är möjligt. Vi vill uppmuntra er att fortsätta stödja oss och även att sprida ordet till vänner och familj som också vill göra skillnad. Varje bidrag räknas och varje ny medlem förstärker vår förmåga att göra mer. 💪

Om du ännu inte är medlem, överväg gärna att bli en del av Blågula Korset. Som medlem kan du spela en aktiv roll i vårt arbete och bidra till att göra vårt samhälle bättre och rättvisare för alla. Besök vår hemsida www.blågulakorset.se för att lära dig mer om hur du kan hjälpa till. Du kan donera direkt via Swish, bankgiro, kortbetalningar, eller till och med testamentera en del av ditt arv.

Tillsammans kan vi fortsätta att stödja svenskar som Anna och många andra som behöver vår hjälp. Tack för att du står med oss. Tack för att du bryr dig. Tack för att du gör skillnad. 🌈

Med varmaste hälsningar och djupaste tacksamhet,
Eva Donell, Ordförande för Blågula Korset

PS. Det finns många fler utsatta svenskar som behöver hjälp. Känner du till någon så hör av dig till kontakt@blagulakorset.se. Vill du hellre bidra med en gåva till hjälparbetet? Swisha då en gåva direkt till 123 118 54 95, eller om du föredrar kortbetalning kan du göra det HÄR. Ditt bidrag gör skillnad!