123-118 54 95

Nytt TACK från fattig 2-barnsmamma

Nu har den fattiga tvåbarnsmamman, som haft svårt att få tillvaron att gå ihop, men som är väldigt nära att komma på fötter igen, fått förnyad hjälp av Blågula Korset.

Karin hörde nämligen av sig och berättade att hon inom kort skulle kunna stå på egna ben igen, bara hon möjligtvis kunde få lite hjälp till. Vi satte henne då i kontakt med några av våra volontärer, som dels kunde överlämna ytterligare mat och kläder till mamman personligen på plats, och dels hade samlat ihop ytterligare bidrag till henne. Se här hennes fina TACK:

– Jag vill ännu en gång tacka Blågula Korsets volontärer för ert fina stöd. Jag är inte van vid att människor på ett så vackert och osjälviskt sätt engagerar sig. Jag är så innerligt tacksam, ödmjuk och hedrad över att ni på ett så fint och engagerat sätt hjälper mig och mina söner 🙏 .

Kan du hjälpa till?

Det finns många fler utsatta svenskar som behöver hjälp. Känner du till någon så hör av dig till oss. Eller om vill du bli en av våra volontärer. Skriv till kontakt@blagulakorset.se. Vill du hellre bidra med en gåva till vårt hjälparbete? Swisha då en gåva direkt till 123-118 54 95, eller om du föredrar kortbetalning kan du göra det HÄR. Ditt bidrag gör skillnad!