123-118 54 95

Fattig och sjukskriven tvåbarnsmamma återfår hoppet tack vare Blågula Korset

Nu har en fattig tvåbarnsmamma, som haft svårt att få tillvaron att gå ihop, fått hjälp av Blågula Korset. Tack vare detta har hon nu återfått tron på det goda hos människor.

Karin* är en sjukskriven tvåbarnsmamma som hade svårt att få tillvaron att gå ihop när samhället inte gjorde tillräckligt, vilket inte minst drabbade hennes barn. Hon kontaktade Blågula Korset när hon var i akut behov av mat och hade 2 kr kvar på sitt konto. Tack vare stödet från Blågula Korset kunde hon därefter köpa mat till sig själv och sina barn.

Mat som Karin kunde köpa in tack vare Blågula Korset

Nedan publiceras det fina tackbrevet från Karin till Blågula Korset:

– Jag vill från botten av mitt hjärta tacka Blågula korset. Att som ensamstående tvåbarnsmamma leva i kronisk fattigdom, är obeskrivligt tufft. Vissa dagar vill man bara ge upp, men barnen gör att man kämpar vidare. När samhället sviker och hoppet känns ute så har Blågula korset oavkortat gått in med akut hjälp.

– Tanken på att det finns människor där ute som hjälper dig oavsett vem du är och som så engagerat försöker finna lösningar i en ytterst svår situation får mig att åter känna hopp inför framtiden. Tack tack och åter tack, Blågula korset, för att ni finns, för det stöd ni ger, för det engagemang ni visar och för det hopp ni föder. TACK🙏

Kan du hjälpa till?

Det finns många fler utsatta svenskar som behöver hjälp. Känner du till någon så hör av dig till oss. Eller om vill du bli en av våra volontärer. Skriv till kontakt@blagulakorset.se. Vill du hellre bidra med en gåva till vårt hjälparbete? Swisha då en gåva direkt till 123-118 54 95, eller om du föredrar kortbetalning kan du göra det HÄR. Ditt bidrag gör skillnad!