123-118 54 95

Blågula Korset hjälper fattig barnfamilj

Det svenska samhället vänder alltfler utsatta svenskar ryggen och prioriterar invandrargrupper och mycket annat framför de som byggt upp Sverige. Pensionärer, barnfamiljer och sjuka lämnas åt sitt öde. Med en kraftigt försämrad samhällsekonomi ökar antalet utsatta svenskar, som blir beroende av hjälp från sina medmänniskor.

Fick hjälp med mat och bensin

Björn är en arbetslös småbarnspappa, som haft svårt att få ekonomin och tillvaron att gå ihop, speciellt nu då skuldräntorna är så höga. Han hörde av sig till Blågula Korset för att be om hjälp, när myndigheterna inte ställer upp i tillräckligt hög utsträckning.

Tack vare den hjälp han fick kunde familjens kostnader mildras, vilket framgår av tackmeddelandet nedan som han skickade:

“Jag Björn och min familj tackar Blågula Korset för att ni kunde bidra med en gåva till våra mat och transportkostnader. Det har blivit en väldigt tuff vardag sedan räntehöjningarna slog till med stor kraft och trots att vi vänder på varenda krona så räcker inte pengarna till. Blågula Korsets gåva mildrar därför oerhört mycket. Så ett stort och hjärtligt TACK! Med vänlig hälsning, Björn med familj”

Kan du hjälpa till?

Det finns många fler utsatta svenskar som behöver hjälp. Känner du till någon så hör av dig till oss. Eller om vill du bli en av våra volontärer. Skriv till kontakt@blagulakorset.se. Vill du hellre bidra med en gåva till vårt hjälparbete? Swisha då en gåva direkt till 123-118 54 95, eller om du föredrar kortbetalning kan du göra det HÄR. Ditt bidrag gör skillnad!