123-343 23 25

Blågula Korsets välgörenhetsgala

Den ideella välgörenhetsorganisationen Blågula Korset arrangerade lördagen den 7 maj en insamlingsgala till förmån för utsatta svenskar. Galan bjöd på tal, intervjuer, panelsamtal och underhållning. Som vanligt går alla inkomna bidrag till de behövande grupper som vanligtvis inte får hjälp från samhället eller andra hjälporganisationer.

Se filmen från galan

Medverkande: bland andra författaren Lennart Matikainen, SwebbTV-profilen Magnus Stenlund och frihetsaktivisten Filip Sjöström. Programledare för galan var Blågula Korsets egen ordförande Eva Donell.

Hjälp till du också

Vi tackar alla de volontärer som hjälpte till att förverkliga denna gala, och riktar samtidigt en uppmaning till dig som läsare. Har du några timmar i månaden att ge för ett mer medmänskligt Sverige? Hitta ett uppdrag som passar dig och bli en del av vår härliga gemenskap eller skänk en gåva till oss. Du behövs!