123-118 54 95

Blågula Korset vill hjälpa fler

Blågula Korset möter hela tiden behövande, särskilt i denna tid av stora samhällsförändringar. Behoven rör alltifrån mat och värme, tak över huvudet eller ekonomiskt stöd i en tid där samhällets stöd allt oftare sviker.

För många svenskar är vintern och speciellt jul och nyår något som innebär värme, gemenskap och glädje. Men för ett ökande antal utsatta pågår just nu den svåraste tiden, en tid som kan präglas av kyla, ensamhet och förtvivlan. Vi kämpar för ett medmänskligare Sverige och ökar nu våra insatser för att nå ut till ännu fler.

Blågula Korsets ordinarie verksamheter omfattar bland annat arronderande matutdelning, sovplatser till hemlösa, stöd till ekonomiskt utsatta och förstås samtal och rådgivning. I takt med den sjunkande temperaturen så ökar behovet av stöd. De verksamheter vi bedriver är helt beroende av de gåvor vi tacksamt tar emot från den svenska allmänheten!

Är du själv i behov av stöd, eller känner någon som behöver ett stödjande sammanhang för att klara denna tuffa period? Tveka inte att höra av dig via länken nedan: https://www.blagulakorset.se/hjalp/