123-343 23 25

Höst med Blågula Korset

Nu har vi kommit in i lite kallare tider och vi på Blågula Korset försöker sprida lite värme bland de utsatta grupperna i vårt land. Vi delar som vanligt ut lite kläder och matkassar till de som har det knapert och försöker finnas till hands som stöd för utsatta på olika sätt.

Om du behöver lite barnkläder inför julen får du gärna skicka ett mail till oss med uppgift om storlek på barnet/barnen och om det är en flicka eller pojke så ska vi se om just det ni behöver finns i vårt förråd.

Vi vill göra skillnad

På grund av samhällets orättvisor bildades Blågula Korset. Det är otroligt viktigt att försöka se till lösningar istället för att bara fokusera på problem för de försvinner inte bara för att vi pratar om dem – vi måste göra något.

Vill du hjälpa oss att hjälpa? Vet du någon som behöver hjälp?
Hör av dig till oss och gör skillnad på kontakt@blagulakorset.se eller via formulär här på sidan