123-343 23 25
Generöst bidrag

Generösa bidragsgivare

På söndagseftermiddagen samlades många godhjärtade människor på Odenplan i Stockholm för att uppmärksamma utsatta svenskars behov av hjälp. En av de givmilda donatorerna var Elisabeth som genast stoppade en hel hundralapp i Blågula Korset-bössan. “Det är viktigt att hjälpas åt när så många mår dåligt idag” sa hon. Vi kan förstås inte annat än att hålla med.
Tack till er alla som var där och bidrog!

Vill du också hjälpa till?

Det finns många utsatta svenskar som behöver hjälp. Känner du till någon så hör av dig till oss.
Vill du kanske bidra med en gåva till vårt hjälparbete? Swisha till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad!
Vill du engagera dig som volontär i Blågula Korset? Då är du varmt välkommen att skriva ett mail till kontakt@blagulakorset.se eller komma till Odenplan klockan 14.00 på söndagar och prata med oss direkt. Vi behöver volontärer i hela landet.