Vi behöver er hjälp

Vi behöver er hjälp

Hej alla fina där ute, som ni vet får många sova utomhus runt om i landet idag vilket är helt fruktansvärt. Visst går vi mot vår, men det är alltid kallt på nätterna här i norr, så det finns en del saker vi tacksamt skulle ta emot för våra hemlösas räkning, nämligen:
Ryggsäckar
Sovsäckar
Tält
Filtar
Storm-/spritkök
Ficklampor
Torrproviant
Har du någon av dessa saker som ligger hemma och skräpar eller som inte används längre så skulle det verkligen komma till användning.
I Stockholm finns vi på Odenplan varje söndag klockan 14.00. På andra platser – vänligen kontakta oss så försöker vi lösa det.

Kan du hjälpa till?

Det finns fler utsatta hemlösa som behöver hjälp, känner du till någon som behöver vår hjälp så hör av dig till oss! Eller om du kan bidra med en gåva till arbetet med utsatta hemlösa så swisha en gåva direkt till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad!