123-118 54 95
3 barns mamma får hjälp

3 barns mamma får hjälp

Vi på Blågula Korset fick in ett meddelande att en småbarnsmamma behövde akut pengar,

Småbarnsmamman, som just nu för tillfället är sjukskriven, jobbar annars som vanligt men på grund av att hon har skyddad ID blev det en utbetalningsfördröjning, som drabbade henne hårt.
Hon hade betalat alla sina viktiga räkningar med hade ej några pengar kvar till mat, blöjor eller till andra nödvändiga utgifter så vi beslöt oss att för att ge ett kort lån till henne och hennes 3 barn

Kan du hjälpa till?

Det finns fler utsatta barn familjer som behöver hjälp, känner du till någon som behöver vår hjälp så hör av dig till oss! Eller om du kan bidra med en gåva till arbetet med utsatta barn familjer så swisha en gåva direkt till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad!