123-118 54 95
Skänkta kläder som Blågula Korset sorterat redo att skänkas vidare till behövande

Stort TACK men nu paus för klädesinlämning

Vi på Blågula Korset vill tacka stort till alla generösa och omtänksamma människor som skänkt allt från barnkläder och helt oanvända sovsäckar till varma vinterkläder och skor till oss. Vi har nu sorterat upp dem noggrant samt fyllt alla förråd som vi har tillgängliga kostnadsfritt och har inte plats för fler kläder på ett tag, så nu önskar vi istället att du tipsar oss om de utsatta svenskar som behöver kläder!
För den som vill skänka kläder i Stockholm kan vi även rekommendera centralt belägna S:ta Clara Kyrka och som kan nås på info@clarakyrka.se tel 08-4117324 mån-fre kl 10-15. Det vi på Blågula Korset gillar med Clara Kyrka, utöver deras betydligt större klädesinsamling och resurser, är att de även ger möjlighet till ett antal hemlösa att sova i deras lokaler, vilket är bland det mest akuta så här vintertid.

Kan du hjälpa till?

Det finns fler utsatta svenskar som behöver hjälp, känner du till någon som är utsatt så hör av dig till oss! Eller om du kan bidra med en gåva till arbetet med utsatta svenskar så swisha en gåva direkt till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad!