123-343 23 25

Politiskt förföljd får stöd

Blågula Korset stöttar flera utsatta grupper i samhället bland annat människor som blir politiskt förföljda. Vi fick ett samtal från Lasse som på grund av sitt politiska engagemang hade blivit utsatt för politiskt förföljelse i form av sönderskurna däck på sin bil. Vi bestämde oss för att hjälpa Lasse då vi anser att sådant som politiskt förföljelse inte hör hemma i en demokrati. Lasse utryckte sin tacksamhet genom ett mail vi fick till Blågula Korset.

”Jag vill tacka Blågula korset för det stöd som jag fått i samband med att någon har skurit sönder mina bildäck på parkeringen hemma där jag bor.
Stort TACK igen.

Med vänlig hälsning, Lasse Eriksson”

Kan du hjälpa till?

Det finns fler politiskt förföljda som behöver hjälp, känner du till någon som är utsatt så hör av dig till oss! Vill du bidra med en gåva till arbetet med bland annat politiskt förföljda som behöver skydd eller ekonomisk ersättning så swisha gärna en gåva direkt till 123-118 54 95.