123-118 54 95
Kläder till Tomas

Kläder till Tomas

Nu har före detta hemlösa Tomas landat i sin nya lugnare mer stressfria tillvaro och inser att han nog behöver lite kläder till, så vi ordnade en snygg hood-tröja och tre T-shirts till honom, varav en träningströja, samtliga skänkta av våra generösa givare. Passande nog kunde vår unga volontär Erik, som ägnade en hel dag åt engagemang för Blågula korset, leverera kläderna från oss i Stockholm direkt till Tomas i Göteborg. Ett stort TACK till både volontär Erik och de som skänkt de fina kläderna.

Kan du hjälpa till?

Det finns fler utsatta svenskar som behöver hjälp, känner du till någon som behöver vår hjälp så hör av dig till oss! Eller om du kan bidra med en gåva till arbetet med utsatta svenskar så swisha en gåva direkt till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad!