123-118 54 95
Hemlös kvinna vilar på tunnelbanestation

Kan du bidra med värme till en hemlös?

Det som de hemlösa behöver mest av allt under den kalla vintertiden är boende. Ett liv som hemlös är både stressigt och otryggt. Energin går åt till att överleva dagen och framförallt den kalla och riskfyllda natten. Många gånger går det att få tag på mat och kläder, men utan en fast punkt är det svårt att ta steget vidare. Många av de hemlösa har ett fascinerande livsöde, och behöver en utsträckt hand som hjälper dem tillbaka till en normal tillvaro igen.

Kan du hjälpa till?

Har du tillgång till en extra madrass, bäddsoffa, ett rum eller någon annan form av enklare boende, där en hemlös skulle kunna få vila ut? Några dagar eller en kortare period? Hör av dig till oss på Blågula Korset, så förmedlar vi kontakt med lämplig drogfri hemlös. Just du kan göra skillnad, och kanske få en ny vän för livet! På detta sätt kan vi tillsammans göra skillnad, visa vägen och bidra till ett varmare samhälle.

Det finns fler utsatta svenskar som behöver hjälp, känner du till någon som är utsatt så hör av dig till oss! Eller om du vill bidra med en gåva till det vi gör så swisha direkt till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad!