123-118 54 95

Donationer ger behövande andrum på hotell

Tack vare en anonym donator samt välvilja från hotellchefen på Scandic Hotel Täby fick Blågula Korset tillgång till några helt kostnadsfria hotellnätter för utsatta svenskar. Här är några av tacken från de som fick några avkopplande varma nätter – och en fantastiskt fin hotellfrukost 🙂

Från mentalt utsatta mamman Stephanie, som förmedlades via Kvinnojouren i Täby: ”Jag vill tacka till den anonyma donatorn, Skandic Hotell Täby och de på Blågula korset.

Er gåva var mycket väl uppskattad eftersom det hjälpte mig att komma iväg från hemmet och njuta av ett skönt nytt år bort från all stress och tankar kring en tragisk skiljsmässa och att börja läka i tiden efter.

Det var mycket uppskattat att få prata med sjuksköterskan Marianne Liljeholt som kämpar för äldrevåld. Hennes tänkesätt var en bra början till min väg i min kamp för vårdnaden. Hon kunde inspirera mig med hennes metoder. 🙂 Stephanie

Samt från utbrända Peter:

Tacka verkligen donatorn från mej. Det här var ett bra förslag av dej. Jag behövde verkligen komma ifrån min vanliga miljö och bara få vila. Å jag känner att jag fått lite bra perspektiv och ny energi. Tack!

Samt detta från hemlösa gitarristen Hasse:

Tack för en avkopplande vistelse – skönt att få en skön säng att sova i och få tv och en fantastisk frukost. Ren lyx. Efter detta kommer jag åter att övergå till att sova över i rådhustunneln.