123-343 23 25

Blågula Korset ordnar tillfälliga bostäder

Fyra hemlösa får tillfällig bostad

Under den senaste veckan har Blågula Korset och några av våra volontärer ordnat med sovplatser till fyra hemlösa i Stockholm. De hemlösa heter Maria, Anders, Peter och Thomas. Dessa personer brukar till vardags sova utomhus eller på offentliga platser så som T-centralen. Det tillfälliga boendet kom som en skänk från ovan för dessa fyra personer.

Men det finns fortfarande oräkneliga svenskar som lever på gatan och som behöver vår hjälp. Vi behöver bli fler som hjälper till, både med pengar och med bostadslösningar. Låt oss göra en gemensam insats under denna kalla vinter.

Har du en bostadslösning?

Har du en bostadslösning? Det kan vara ett extra rum eller en lägenhet som du inte använder, har du någon som helst idé så hör av dig till oss! Sätt gärna in en gåva till oss via swish på 123-118 54 95. Detta gör det möjligt för fler utsatta svenskar att få tak över huvudet.

Tack till alla volontärer och månadsgivare

Vi vill även rikta ett stort tack till alla som månatligen ger en gåva. Det gör verkligen skillnad och den skillnaden märks för de fyra hemlösa som nu fick hjälp. Tack till alla volontärer som hjälper oss där ute i kylan. Utan er hade detta viktiga arbete aldrig gått att genomföra.