123-343 23 25
Donation av klader

Donation av kläder

Donation av kläder!

För några dagar sedan så donerade en privatperson en större mängd kläder till oss. Det var barnkläder, vuxenkläder och en hel del vinterjackor. Vi är mycket tacksamma för detta. Dessa kommer att komma väl till användning nu när vintern närmar sig.

Vilka kommer att hjälpas?

För hemlösa är vintern en mörk tid med snö, kyla och ensamhet. Många har inte varma kläder under de kommande månaderna. Det finns barnfamiljer som lever på existensminimum som inte har råd att ge sina barn en vinterjacka eller kläder att ha under vintern. För dessa två utsatta grupper svenskar kommer kläderna väl till hand.

Vi gör vad vi kan, hjälp till du med

Blågula Korset gör vad vi kan för att hjälpa dessa grupper med det vi kan. För att kunna hjälpa ännu fler behöver vi din hjälp! Har du kläder att skänka, tid att vara volontär eller några kronor över att ge som gåva till oss så hjälper du oss att hjälpa dessa utsatta svenskar.

Varje krona går oavkortat till de utsatta. Med oss är din hjälp till nytta, på riktigt.