123-343 23 25

Tack vare Blågula Korset kunde barnfamilj äta sig mätt

Det svenska samhället vänder alltfler utsatta svenskar ryggen och prioriterar invandrargrupper framför de som byggt upp Sverige. Pensionärer, barnfamiljer och sjuka lämnas åt sitt öde. Med en kraftigt försämrad samhällsekonomi ökar antalet utsatta svenskar, som blir beroende av hjälp från sina medmänniskor.

Kunde äta sig mätta

Thomas är en sjukskriven småbarnspappa, som haft svårt att få ekonomin och tillvaron att gå ihop. Han hörde av sig till Blågula Korset för att be om hjälp, när myndigheterna inte ställde upp.

Tack vare den hjälp han fick kunde familjen för ovanlighetens skull få ordentligt med mat på bordet, vilket framgår av tackmeddelandet som han skickade:

“Jag Thomas och min familj tackar Blågula Korset för att ni kunde göra det möjligt för oss att äta oss mätta denna vecka. Det för betyder väldigt mycket för oss. Många många kramar från oss. Med vänlig hälsning, Thomas med familj”

Kan du hjälpa till?

Det finns många fler utsatta svenskar som behöver hjälp. Känner du till någon så hör av dig till oss. Vill du kanske bidra med en gåva till vårt hjälparbete? Swisha en gåva direkt till 123-118 54 95. Vill du bidra med kortbetalning kan du göra det HÄR. Ditt bidrag gör skillnad!