123-343 23 25

Politiskt förföljd? Blågula Korset hjälper dig!

Det svenska samhället vänder alltfler utsatta svenskar ryggen och prioriterar invandrargrupper framför de som byggt upp Sverige. Pensionärer, barnfamiljer och sjuka lämnas åt sitt öde, medan politiska extremister tillåts trakassera oliktänkande. Med en kraftigt försämrad samhällsekonomi ökar antalet utsatta svenskar, som blir beroende av hjälp från sina medmänniskor.

Politiskt förföljda får hjälp att orka med

Även om det år svårt att tro så blir människor i Sverige idag förföljda på grund av sina politiska åsikter. Detta är därför en av de fem grupper som Blågula Korset stöttar, eftersom de ofta blir väldigt hårt ansatta av systemet.

”Janne” (av säkerhetsskäl kan personen inte namnges) är en person som har blivit utsatt för återkommande trakasserier av vänsterextremister, bland annat genom olika anmälningar hos myndigheter.

Att befinna sig i en sådan utsatt situation kan vara väldigt psykiskt påfrestande för den enskilde, men Blågula Korset ställde upp och visade honom vi fanns där för honom, vilket var otroligt uppskattat. Det finns en värme och gemenskap hos Blågula Korset som är helt unik.

Hjälp till du också!

Ingen annan hjälporganisation bryr sig om de svenskar som varje dag utsätts för diskriminering och rasism just på grund av att det är svenskar – så därför gör vi det!

Vill du också visa att du ställer upp för utsatta landsmän sätt in en gåva på
Swish: 123 118 54 95. För fler betalningsmöjligheter se hemsidan.

Tusen tack för ert generösa stöd och hjälpinsatser!