123-343 23 25
Svenska Bok- & Mediemässan

Svenska Bok- & Mediemässan

Volontärer på Svenska Bok- & Mediemässan

För en tid sedan genomförde vi ett givande samarbete med Nyköping Rockfestival. Nu är det dags för nästa stora evenemang för oss – Lördagen den 30e oktober i år arrangeras den Svenska Bok- & Mediemässan i Stockholm. Se deras hemsida här.

Blågula Korset kommer att medverka som bland annat cafépartner och bemanna garderober där vi får marknadsföra oss på bland annat kaffemuggar, servetter, skyltar samt med egna roll-ups och trycksaker. Syftet med vårt deltagande är att marknadsföra oss och att få in lite pengar för varje såld biljett.

Vill du också hjälpa till?

Det finns många utsatta svenskar som behöver hjälp och informationen behöver komma ut till alla.
Vill du kanske bidra med en gåva till vårt hjälparbete? Swisha till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad! Vill du engagera dig som volontär i Blågula Korset? Då är du varmt välkommen att skriva ett mail till kontakt@blagulakorset.se.