123-343 23 25
Volontärer på festival

Volontärer på Rockfestival

Under den gångna helgen arbetade ett stort antal Blågula Korset-volontärer på Nyköping Rock Festival – ett nytt initiativ som förhoppningsvis kommer att bli till en tradition. Vädergudarna var inte riktigt med oss men glädjen och energin stod högt. Syftet med vårt deltagande var att marknadsföra oss och att få in lite pengar till våra välgörande ändamål.

Vill du också hjälpa till?

Det finns många utsatta svenskar som behöver hjälp. Känner du till någon så hör av dig till oss.
Vill du kanske bidra med en gåva till vårt hjälparbete? Swisha till 123-118 54 95. Ditt bidrag gör skillnad!
Vill du engagera dig som volontär i Blågula Korset? Då är du varmt välkommen att skriva ett mail till kontakt@blagulakorset.se eller komma till Odenplan klockan 14.00 på söndagar och prata med oss direkt. Vi behöver volontärer i hela landet.