123-343 23 25
Blågula Korset

Insamlande av pengar

Insamlande av pengar till utsatta svenskar

Michaela som är en av våra volontärer samlade i helgen in pengar till utsatta svenskar i Stockholm. Arbetet gick bra och många förbipasserande var nyfikna på vårat välgörenhetsarbete och många intressanta diskussioner fördes under dagen.

Dessa insamlande resurser kommer väl till pass för de utsatta svenskar som finns i Sverige.

Vi gör vad vi kan, hjälp till du med

Blågula Korset gör vad vi kan för att hjälpa dessa grupper med det vi kan. För att kunna hjälpa ännu fler behöver vi din hjälp! Har du kläder att skänka, tid att vara volontär eller några kronor över att ge som gåva till oss så hjälper du oss att hjälpa dessa utsatta svenskar.

Varje krona går oavkortat till de utsatta. Med oss är din hjälp till nytta, på riktigt.